Tarief

Het basistarief voor mijn werkzaamheden is € 68,50 per uur exclusief BTW en vergoeding van eventuele (vooraf kortgesloten) reis- en onkosten. De minimale inzet is een half uur. Zoek je ondersteuning voor een not-for-profit organisatie? Dan overleg ik graag over een aangepast tarief.

Strippenkaart

Ga je regelmatig gebruik maken van mijn diensten? Dan kun je ook kiezen voor een strippenkaart, op basis van vooruitbetaling en natuurlijk met een mooie korting op het tarief per uur. In overleg kunnen we afspreken dat je voor bijvoorbeeld tien uur professionele ondersteuning inkoopt. Per week informeer ik je over het verbruikte tegoed.

Notuleren

Het basistarief voor notuleren is € 107,50 per ‘vergader’uur (exclusief BTW en vergoeding van reis- en onkosten). In dit tarief is de voorbereiding en uitwerking inbegrepen. Je krijgt voor dit bedrag binnen vier werkdagen een uitgebreid samenvattend verslag. Voor een besluitenlijst of juist een woordelijk verslag gelden andere tarieven.
Over het uitwerken van een geluidsopname (transcriptie) of het toepassen van een wachttarief als er meerdere opvolgende besprekingen moeten worden genotuleerd overleg ik graag met je (zie Contact).